This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
Ticket sales
Welcome to our ticketing system.
Here you can get your tickets in an easy and practical way.
There are no tickets currently on sale.

Please select the date of the session

Àlex Pérez: LA PLUJA D'UN DIA ESPECIAL

Teatreneu - Sala Cafè Teatre


LA PLUJA D'UN DIA ESPECIAL és la nova proposta artística d'Àlex Pérez. És un viatge que ens porta a recórrer els últims anys de la vida del cantautor però no per reviure la vida de l'artista, si no perquè cadascú revisqui el seu propi viatge, ja que el que es narra a l'EP és el procés des que la pena i la tristor t'abraça i no et deixa respirar, fins que aconsegueixes sortir-ne. Un procés que, de ben segur, tots i totes hem viscut.

Quatre cançons per explicar quatre moments vitals, quatre sentiments, de la pluja i la tristor, al dia especial i l'alegria.

Escoltar les cançons a les plataformes, està bé, però és millor viure-les. Si realment volem deixar que les cançons ens abracin, les hem de viure. 

El concert tindrà una durada d'una hora i constarà de les 4 cançons del disc a més de textos, interludis instrumentals i altres sorpreses que faran d'aquest concert un moment únic i irrepetible, ja que no serà disponible a les plataformes. Només es podrà escoltar en directe la totalitat del projecte.

Teatreneu
c/ Terol, 26 - Vila de Gràcia, 08012 Barcelona
Email: info@teatreneu.com

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Do you have a gift card?

Powered by