We value your privacy

We use cookies to enhance your browsing experience and analyze our traffic. By clicking "Accept all", you consent to our use of cookies. Read more.

Ticket sales
Welcome to our ticketing system.
Here you can get your tickets in an easy and practical way.
There are no tickets currently on sale.

Please select the date of the session

Ara sí! amb Conxita Català

Teatreneu - Sala Cafè Teatre


Tot es desploma, els pilars han diu prou, els valors amb els quals Conxita Català aguantava aquest desconcert que es la vida se n’han anat en orris... Però en comptes de quedar-se a casa mirant com passa la vida mentre fa mitja davant la finestra del balcó tot escoltant la
ràdio, surt per emprendre un viatge a la recerca de l’espiritualitat, convençuda que trobarà els elements que li serviran per reconstruir la solidesa perduda... Però allò més que un viatge sembla una muntanya russa, pujades efervescents i baixades vertiginoses, un batibull
d’emocions, algunes certeses i un munt d’interrogants que la transformen de tal manera que el mirall ja no li retorna una imatge, sinó 4!
 
Quatre Conxites Català! I ara què? Potser hauria estat millor no tocar res, deixar les coses com estaven… Però llavors, només hauríem vist l’ombra borrosa d’una dona gris mirant passar la vida darrere el vidre d’una finestra i no aquesta tempesta de vitalitat que descarrega optimisme i escampa somriures a tort i a dret.
 
 
Companyia: En Clown de Vida
Conxita Català és Gisela Puntí
Direcció: Pep Vila
Guió: Gisela Puntí i Pep Vila
Durada de l’espectacle: 50 minuts
Idioma: Català
Públic: General (recomanat a partir dels 12 anys)
Grafisme: Romà Pellejero
Teaser: Òliver Rodríguez

Powered by